Vinde SMART! Cumpără SMART! Fi și tu SMART!

1. Cum mă înregistrez?

 AutoOnlineNow este un website de anunțuri online orientat către vânzarea și intermedierea comerțului de autovehicule.

Accesați acum Înregistrare si deschide cont pe AutoOnlineNow pentru a publica un anunț.

1. Înregistrarea este gratuita dar solicităm anumite informații:

  • Informații despre dumneavoastră
  • Acestea sunt informații esențiale despre vânzător persoana fizică sau companie pentru o cât mai ușoară identificare de către clienți.
  • Detaliile dumneavoastră de contact Trebuie să furnizați informații referitoare la numele și datele dvs. de contact, aceste date sunt foarte importante pentru potențialii clienți Este simplu și astfel aveți o cât mai buna prezentare.

2. Termene și condiții

             Dorim să știți exact cum funcționează totul. Citirea și acceptarea la Termene și condiții sunt un mod bun de a avea cont pe AutoOnlineNow   și a începe să publicați anunțuri.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact sau la numerele de telefon afișate pe site.

3. Actualizări sau informații noi pe site?

             La înregistrare dați clic pe acceptare primire email de la AutoOnlineNow și vă vom ține la curent cu privire la orice actualizare de produs sau preț, noutăți, precum și cu oferte speciale și promoții.

 4. Cum vând?

             Accesați acum secțiunea înregistrare și urmați pașii de înscriere pentru ca să publicați un anunț.

             Dacă sunteți Dealer auto sau Persoana fizică vă oferim posibilitatea de a crea un cont personalizat, servicii de promovare, posibilitate adăugare video la anunț, logo pentru imaginea companiei si multe alte opțiuni. Totul pentru o cât mai buna prezentare.

5. Cât costa publicarea unui anunț?

             Înscrierea și postarea de anunțuri este gratuită în limita pachetului ales.

             Pentru mai multe detalii despre pachetele de servicii si de promovare verificați secțiunea Servicii.

SUCCES!

6. Cum se verifică istoricul la un autovehicul

             Prin parteneriatul încheiat cu Auto DNA,  AutoOnlineNow  pune la dispoziția clienților posibilitatea verificării autoturismului.

             Accesează acum Verificare istoric auto și puteți afla în doar câteva minute date despre un autoturism pe care doriți să îl achiziționați.

             În aceasta secțiune puteți afla dacă Km mașinii scoase la vânzare sunt reali, dacă mașina are în istoric accidente și multe alte informații utile care sunt folositoare la achiziționarea unui autoturism.

7. Cum se face transportul?

             Serviciile de transport sunt asigurate de către firme de transport specializate în transportul de autovehicule și se efectuează cu platforme autorizate care respecta condițiile de siguranța.

             Oferim un tarif în baza comenzii venite din partea clientului prin formularul contact@autoonlinenow.ro de pe site-ul  AutoOnlineNow .

Pentru un calcul cât mai exact vă rugăm sa treceți : Locația de ridicare auto, Tipul autovehiculului, Greutatea, urmând ca în cel mai scurt timp sa primiți oferta pentru transport.

 • Vinde mașina

  Vinde mașina

  Te gândești să-ți vinzi mașina? Creează acum un cont pe AutoOnlineNow. Vinde SMART!

 • companie

  companie

  MERIDIAN AUTO M CAR BROKER Romania, Deva Str Pescărușului nr 13 www.autoonlinenow.ro Tel.+40744534096 contact@autoonlinenow.ro office@autoonlinenow.ro

 • Program

  Program

  Luni 9,00-17,00 Marți 9,00-17,00 Miercuri 9,00-17,00 Joi 9,00-17,00 Vineri 9,00-17,00 Sâmbăta 9,00-12,00 Duminica Închis Cu excepția zilelor nelucrătoare

 • Ajutor

  Ajutor

  Ai nevoie de ajutor? Vezi dacă întrebarile clienților te pot ajuta. Dacă nu găsești răspuns la îintrebările tale nu ezita să ne contactezi și vom răspunde bucuroși solicitărilor dumneavoastră.

Copyright © 2019. AutoOnlineNow. All rights reserved

Termeni și Condiții | Politica de Confidentialitate | Cariere | Harta site

Cam Bedrosian Jersey