Cumpără SMART! Fi și Tu SMART!

Leasing sau credit?  Cum este mai avantajos sa cumperi un autovehicul?

Sunteți interesați de achiziția unei mașini? Ați ales deja modelul dorit nu vă mai rămâne decât să căutați cea mai avantajoasa modalitate de finanțare. Posibilitățile de finanțare sunt: resurse proprii, credit, leasing financiar sau leasing operațional.
AutoOnlineNow vă poate ajuta să obțineți finanțarea dorită fără costuri de intermediere.
Pentru finanțări contactați echipa noastră de specialiști folosind formularul de contact@autoonlinenow.ro sau la tel. 0744534096

 

FINANȚARE - CREDIT

În cazul creditului proprietarul bunului este clientul (utilizatorul) încă de la inceputul perioadei de creditare, iar imprumutul se achită prin rate lunare (cuprind cota-parte din valoarea de cumparare a bunului – TVA inclus, rata dobanzii si comisioanele aferente creditului). De asemenea, bunul se asigură obligatoriu full casco, costurile de asigurare fiind suportate de catre client sau oferite gratuit de catre banca (atentie la campaniile promoționale).

Creditul este garantat cu autoturismul achiziționat si polița de asigurare Casco cesionată în favoarea băncii. Riscul uzurii morale a bunului și/sau degradarea în timp sunt suportate de către beneficiar.

Rambursarea anticipată se poate face după minim 6 luni de la semnarea contractului de credit, în timp ce condițiile de creditare nu sunt supuse negocierii, alternativa fiind alegerea celui mai avantajos dintre produsele disponibile in cadrul băncii respective. 

FINANȚARE - LEASING 

În cazul leasingului proprietarul bunului este compania de leasing, care transfera dreptul de folosinta utilizatorului, bunul fiind disponibil acestuia din urmă în sistem de rate, la sfârșitul perioadei de leasing, finanțatorul se obligă să transfere dreptul de proprietate către utilizator.

Leasingul presupune plata lunară periodică, denumită rată de leasing (rată de principal- cota-parte din valoarea de intrare a bunului – preț mașină fără TVA, rata dobânzii, plus TVA aplicată lunar la principal). Important de știut este că societatea de leasing va asigura bunul alegând asiguratorul sau după caz se oferă posibilitatea ca utilizatorul să aleagă el asiguratorul. Costurile de asigurare sunt  suportate de către utilizator (daca prin contract nu se prevede altfel). Încheierea polițelor CASCO si RCA sunt obligatorii.

Garantarea leasingului se face prin gajarea bunului și emiterea de bilete la ordin Există posibilitatea reducerii ratelor lunare prin opțiunea de a plăti un procent mai mare la valoarea reziduală la terminarea contractului.

Rambursarea anticipata se poate face după minim 12 luni de la semnarea contractului de leasing (art. 7, Ordonanța Guvernului nr. 51/1997 modificată ).
Leasing-ul permite negocierea contractelor la nivelul condițiilor contractuale, este posibila obținerea unor avantaje.

La Leasingul Operațional față de Leasingul Financiar riscul uzurii morale este suportat de către societatea de leasing. Bunul este disponibil utilizatorului în sistem de închiriere; la sfârșitul perioadei de leasing, finanțatorul se obligă să respecte dreptul de opțiune al utilizatorului (variante: cumpărarea bunului, prelungirea contractului de leasing fără a schimba natura acestuia sau încetarea raporturilor contractuale).

 

 • Vinde mașina

  Vinde mașina

  Te gândești să-ți vinzi mașina? Creează acum un cont pe AutoOnlineNow. Vinde SMART!

 • companie

  companie

  MERIDIAN AUTO M CAR BROKER Romania, Deva Str Pescărușului nr 13 www.autoonlinenow.ro Tel.+40744534096 contact@autoonlinenow.ro office@autoonlinenow.ro

 • Program

  Program

  Luni 9,00-17,00 Marți 9,00-17,00 Miercuri 9,00-17,00 Joi 9,00-17,00 Vineri 9,00-17,00 Sâmbăta 9,00-12,00 Duminica Închis Cu excepția zilelor nelucrătoare

 • Ajutor

  Ajutor

  Ai nevoie de ajutor? Vezi dacă întrebarile clienților te pot ajuta. Dacă nu găsești răspuns la îintrebările tale nu ezita să ne contactezi și vom răspunde bucuroși solicitărilor dumneavoastră.

Copyright © 2019. AutoOnlineNow. All rights reserved

Termeni și Condiții | Politica de Confidentialitate | Cariere | Harta site

Cam Bedrosian Jersey